VD Recruitment investeert continu in haar netwerk. Het vinden van de juiste match is voor ons niet alleen een passie, maar het zit ook  in ons DNA.

VD Recruitment richt zich op de IT markt. Dit vakgebied is constant in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als u op zoekt bent naar nieuw talent dan bent u bij VD Recruitment aan het juiste adres.

Wij zijn van mening dat het aantrekken van nieuw talent maatwerk is. Er is niet één vaste route naar succes. Wij passen de zoekmethode aan, aan uw bedrijf. We doen dit door eerst kennis te maken met u en uw organisatie om helder in beeld te krijgen naar welk talent u op zoek bent. Op basis hiervan bepalen we de zoekmethoden en strategie.

Doordat wij de IT markt nauwlettend in de gaten houden kunnen wij u adviseren bij het opstellen van het juiste profiel.

Door ons uitgebreide netwerk beschikken wij over een pool van talent. Zit de juiste match hier niet bij dan gaan wij altijd actief opzoek naar de geschikte kandidaat. Het alleen online plaatsen van een advertentie is wat ons betreft geen werving en selectie. Wij wachten niet af, maar komen zelf in actie.

Assessments

Een assessment is altijd waardevol om uw beslissing te onderbouwen. VD Recruitment  werkt samen met een gerenommeerd assessmentbureau dat gebruikt maakt van unieke instrumenten waarmee we de kandidaten kunnen toetsen.

Toegevoegde waarde van een assessment

De juiste werkervaring en diploma’s alleen zijn onvoldoende om uw keuze te baseren voor de ideale match. Een assessment brengt de motivatie en de persoonlijkheid van de kandidaat in beeld en geeft u de handvaten om de juiste beslissing te nemen en deze te kunnen onderbouwen zowel intern als naar de kandidaten.

“How do we hire? Assess qualifications, value experience, but focus on personality!”